Dykning Center Karon Phuket

Sharkey team

Vilka är vi?

Hej, mitt nanm är Iain. Det är jag på fotot till höger, som vanligt lyckas jag förstöra vad som annars hade varit ett bra foto. Tjejen med det stora leendet här under är min fru, Oui . Tillsammans är vi Sharkey Scuba, ett lite BSAC och PADI dyk center beläget i Kata och Karon, Phuket som inriktar sig på personlig service.

Iain, Chefen

Iain

Jag är en 47 år gammal ex IT- konsult från UK. Jag har alltid varit förtjust i att simma och snorkla men av olika skäl började jag inte dyka förrens jag blev 30 år. Efter tagit mina första andetag under vattnet bestämde jag mig för att sluta min karriär och bli dykinstruktör.

Alla mina vänner och min familj trodde jag hade blivit galen men efter att ha arbetat en lång tid med bank system är jag säker på att du kan förstå varför jag plötsligt valde att byta karriär. Det är hittills mitt livs näst bästa beslut (det bästa var att gifta mig med Oui såklart!).

Oui, Den Riktiga Chefen

Oui

Min fru (ålder otillgänglig, men hon försäkrar att hon är 21!) är född i Bangkok. Vid 15 års ålder flyttade hon till norra Sverige, en ganska stor förändring både i kultur och klimat. Efter sin utbildning i Sverige jobbade hon som lärare med barn och ungdomar.

Oui blev “biten av dyk flugan” när hon var på semester och besökte några utav sin familj Phuket. Efter att ha blivit färdig med sin Open Water kurs flyttade hon tillbaka till Thailand. Oui är en utmärkt instruktör. Hon pratar flytande svenska, thai och engelska och är därför familjens “språkrör”.

Abbie, the New Boss!

Abbie, den nya chefen

Den senaste introduktion till Sharkey team i Phuket är vår vackra dotter Abbie. Precis som titeln antyder, har hon nu tagit över showen! Med sin blandning av energisk entusiasm och söta leende, lyckas hon charma alla som korsar hennes väg.

Trots att hon bara nyligen fyllt fyra år (januari 2011) är hon redan på god väg att bli en spirande dyk instruktör. Redan simkunnig, hon älskar att titta på dykarna tar på sin utrustning och ropar " bubbles " när de dyker ner. Problemet kommer att vara att hålla henne ifrån dykning tills hon är åtta år som vi nyligen märktes under vår liveaboard resa. Frustrerad av att inte kunna följa med alla dykare i jolle strippade hon av sig sina kläder på dyk däck och hoppade in efter dem. Lyckligtvis var "Papa" där vid hennes sida!

Varför är vi här?

View of Kata and Karon

Vi kom alla till Phuket vid olika tidpunkter och för olika orsaker, men alla älskar Phuket. Med sin blandning av traditionell thai kultur och moderna uppbyggnad, avskilda stränder och Thailändska shopping center är Phuket stället för oss.

Både Iain och Oui arbetade för olika dykföretag runt ön, det var så vi träffades. Till slut beslöt vi oss för att göra något eget så att kunde få erbjuda den service och kvalitet som vi tycker folk på semester förtjänar. Vi är alla helt sålda på dykning och vi försöka få det att smitta av sig till våra elever och kunder. Vi har utbildat och guidat tusentals personer från olika bakgrunder, nationaliteter med alla certifications nivåer.

Kom ner och ta del av en oförglömlig och personlig Upplevelse!

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt


Rabatt på Liveaboards

Whale shark

Boka i förväg,

upp till

15% rabatt


Liveaboards 2014/15

Manta ray

Priser och schema

för 2014/2015