Våra Lokaler - Phuket Thailand

Vårt Kontor i Karon

Outside view

Beläget strax i slutet av huvudvägen i Karon, Phuket erbjuder vårt kontor en liten och mysig miljö. Med en soffa, tv , musik center och Internet är det ett perfekt ställe att sitta och ta det lugnt och ha det trevligt på. Vi har också ett stort antal dyk tidningar och rev guider att titta i, hittar du någon intressant är det bara att låna den. Tänk på att ringa och kolla så att kontoret är bemannat när du kommer dit.

Kolla Karta för exakt vägbeskrivning.

Teori och Praktik

Karon training pool

När det är dags för pool dyk kan vi göra detta i antingen Kata, Karon eller Patong beroende på vart du befinner dig och hur många deltagare i gruppen. Alla pooler är designade för utbildning av dykning. Dom har alla också restaurant precis intill där vi normalt brukar gå igenom teori delen. På detta sättet slipper vi att sitta instängda i tråkiga klassrum och så kan vi kombinera dyknings delen med teorin.

Vår Utrustning

Sharkey equipment

All vår utrustning är mindre än två år gammal och i utmärkt skick. Vi använder 3mm shorty våtdräkt, Seac Scub fenor, top kvalitets Seaquest BCDs och Aqualung regulatorer.

Både Oui och Iain har gått en officiell Seaquest/Aqualung Equipment Maintenance kurs och ser med denna till att utrustningen alltid är i toppskick. Alla regulatorer servas minst 1 gång om året (beroende på hur mycket dom används) av kvalificerade Aqualung tekniker.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt