Södra öarna Liveaboards, Thailand

Med så många av Thailand liveaboard alternativ att välja bland, kan valet bli svårbeslutat. Kolla in våra rekommendationer nedan. Klicka på Södra öar liveaboard namn för fullständig information med tidtabeller och priser. Boka tidigt och få upp till 15% rabatt!

Colona VI

• Båt: Colona VI
• Varaktighet: 2 dagar/2 nätter
• Pris: från 15,000 baht p.p.
Mermaid 2

• Båt: Mermaid 2
• Varaktighet: 2 dagar/3 nätter
• Pris: från 18,800 baht p.p.

Thailand Liveaboard Charter

Alla ovanstående båtar är tillgängliga för charter dagligen. Utöver den vanliga besättningen, kommer vi också att förse med Sharkey Scuba representant för att se till att alla dina behov är uppfyllda under hela resan. Kontakta oss för ytterligare information genom att fylla i formuläret för informationsförfrågan.

Alternativa förslag

Om du inte kan hitta Södra öar safari som passar dina behov, kontakta gärna oss för fler alternativ genom att fylla i formuläret för informationsförfrågan.

Dykplats Info

Hin Daeng och Hin Muang var relativt oupptäckta tills nyligen, vilka var tills dess en väl bevarade hemlighet av lokala dykare. Varje dykplats består av stora klippformationer täckta med havsanemoner och mjuka koraller. Den rika tillgången på livet är utmärkt med en bra blandning av stora och små djur, plus de är mest kända för iakttagelser av Manta rockor!

Koh Haa är en samling av fem öar (haa betyder "fem" på thailändska) är känd för spektakulära undervatten formationer. Två dyk platser i särskilt och regelbundet besökt: "Domkyrkan", en kupol formade grottan som sträcker sig ovanför ytan, och "Skorstenen", en igenomsimning som börjar på 18 meter djup och stiger vertikalt till fem meter. För mikro-älskare är det här stället himlen fulla med förbluffande typer av nudibranches att finna. Phi Phi har också en stor variation, många dykplatser med färgstarka koraller och havs-solfjäder. Leopard hajar är vanliga, sjöhästar och kantnålar är också sedda där och återigen en och annan valhaj kan eventuellt visa sitt ansikte!

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.
Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt


Hyr utrustning

Equipment rental discount

Flerdagars hyra,

upp till

20% rabatt


Rabatt på Liveaboards

Whale shark

Boka i förväg,

upp till

15% rabatt