Advanced Dykara Kurser i Phuket

Har du lust att prova på vrakdykning? Vill du lära mer om livet under vattenytan? Låtsas vara James Bond på undervattensmopeden? Eller du kanske har andra specialintressen som du vill vidareutveckla under vatten? I så fall varför inte blir PADI Adventure Diver.

Om du redan är Open Water Diver då är den här en utmärkt kurs för att bättra på och utöka dina dykkunskaper. Utveckla extra självförtroende samtidigt som du har väldigt kul. Börjar med självstudier. Läser igenom motsvarande kapitel i PADI Adventures In Diving manualen samt har gjort kunskapskontroll du finner på slutet av de utvalda kapitlen och sedan sätter teori på prov under fem dyk.

För att kunna bli PADI Advanced Open Water Diver, måste du ha gjort djupdyket, navigationsdyket och dess kunskapskontroll plus tre andra dyk. Välj 3 dyk från följande: Undervattensmopeder, Strömdykning, Multilevel- och datordykning, Nattdykning, Peak Performance Buoyancy, Livet under vattenytan, Undervattensfotografering, och Vrakdykning.

En Heldag Ute

Day trip diving boat to Racha Yai island, Phuket

Kurs dyken gör vi från en dykbåt. Båt turen i sig själv är en heldag ute på en stor, modern och bekväm båt med ett soldäck och ett stort luft konditionerat rum. Transfer till och från båten är inkluderat. På väg ut från hamnen kan du njuta av en den fantastiska utsikten och äta en nylaga frukost innan det verkliga äventyret börjar. Lunch är också inkluderat och består av snack på vägen hem.

Pris

Upp till 20% rabatt för dyk kurser bokade online:

Inkluderar

*Transfers are also available from other areas around Phuket for a small surcharge. Just ask if you require further details.

Additional Dive Options

We also offer additional dive options if you would like an extra dive for your course as follows:

Prices for the 6 dives option are as follows:

Vår garanti

Safety, quality, fun

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt