Adventure Dykara Kurser i Phuket

En Dags Dyk Äventyr

Bli en PADI Äventyrs dykare på bara en dag medans du dyker på Phukets vackra dyk platser. Bygg upp självförtroende och dyk dykerfarenhet och ha roligt samtidigt under en heldag på havet. Allt detta med din egna privata instruktör!

Kurs Krav

För att få börja din PADI Äventyrs Dyk kurs måste du uppnå följande krav:

Kursen

Under Adventure Diver kursen måste du fullfölja tre äventyrs dyk och studera den relaterade litteraturen under en dag. I kursen ingår manualen ”Adventures In Diving” som du får behålla efter kursen. Den omfattande manualen innehåller en sektion för varje dyk som finns i Äventyrs kursen. För varje dyk du väljer ska du läsa det relaterade kapitlet och göra ett kunskaps test för varje avslutat kapitel. Inga prov.

När du är färdig med kunskaps testerna går du och din privata instruktör igenom dessa för att säkert veta att du förstått allting rätt och för att få extra information baserat på instruktörens egna erfarenhet. Efteråt behöver du bara genomföra några övningar beroende på vilket dyk du gör, under vatten. Allt utförs under direkt uppsyn av din privata instruktör för högsta utbildnings kvalité i en säker omgivning.

En Heldag Ute

Day trip diving boat to Racha Yai island, Phuket

Kurs dyken gör vi från en dykbåt. Båt turen i sig själv är en heldag ute på en stor, modern och bekväm båt med ett soldäck och ett stort luft konditionerat rum. Transfer till och från båten är inkluderat. På väg ut från hamnen kan du njuta av en den fantastiska utsikten och äta en nylaga frukost innan det verkliga äventyret börjar. Lunch är också inkluderat och består av snack på vägen hem.

Val Av Äventyrs Dyk

Det finns många äventyrs dyk att välja bland för den här kursen. Titta på listan på vår Äventyrs Dyk sida för att se vad som erbjuds och information om varje dyk.

Dyk Platserna

Dykplatserna vi kommer att besöka under kursen varierar beroende på vilka äventyrs dyk du väljer men generellt görs kurs dyken på Shark Point, King Cruiser och Anemon Reef. Det tar ungefär 2 timmar med båt att nå dykplatserna. Information om dyk platserna du kommer att besöka hittar du på vår Phuket Dyk Platser sida.

Pris

Inkluderar

*Transfer utanför Chalong, Kata, Karon, Patong, Kamala kan ordnas för en liten tilläggsavgift.

Vår garanti

Safety, quality, fun

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt