Open Water Kurser i Phuket

Ett Tre Dagars Dyk Äventyr

För nybörjare eller för de som har testat på att dyka tidigare men inte är en certifierad dykare är det här chansen för dig att bli en fullt certifierad PADI Open Water dykare. Inom tre dagar kommer du att bemästra konsten och kunskapen som behövs för att få dyka med vem som helst som också är en fullt certifierad dykare i framtiden.

Kursen i Sig Själv

För studier

Före kursens start ska du kolla på PADI´S Open Water Dykare DVD, till exempel på ditt hotell som förberedelser inför kursen. Vi tillhandahåller en DVD spelare, dyk DVD´n och PADI Open Water manual - allt levereras till ditt hotell. För studierna tar ungefär tre till fyra timmar.

Dag Ett

Dag Två

Dag Tre

En Heldag Ute

Day trip diving boat to Racha Yai island, Phuket

Kurs dyken gör vi från en dykbåt. Båt turen i sig själv är en heldag ute på en stor, modern och bekväm båt med ett soldäck och ett stort luft konditionerat rum. Transfer till och från båten är inkluderat. På väg ut från hamnen kan du njuta av en den fantastiska utsikten och äta en nylaga frukost innan det verkliga äventyret börjar. Lunch är också inkluderat och består av snack på vägen hem.

Pris

Vad som ingår

Följande ingår i priset (inga dolda kostnader):

*Upphämtning utanför tidignämda område kan ordnas för en extra avgift. Det är bara att säga till för mer detailjer.

Dive Trips' Itinerary (all times are approximate)

Turtle at Bungalow Bay, Racha Yai island

Ytterligare dyk alternativ
Vi erbjuder även extra dyk alternativ enligt följande:

Pris för 5 dyks val är följande:

Pris för 6 dyks val är följande:

Beräkning för återvändning till hotellet efter tidignämnda turer är följande:

Sim Testen

För denna kurs finns det två sim test som måste görs på första dagen:

Klarar ni inte av dessa sim test kommer vi tyvärr inte kunna slutföra kursen. Om någon av er är inte särskilt stark simmare och skulle vilja ha lite råd om hur ni ska kunna klara av sim testen så är det bara att låta oss veta.

Mid kurs avbokning

Det händer inte så ofta, men ibland upptäcker elever på första dagen av kursen att dykningen inte är för dem. Om ni under första dagen bestämmer er att inte fortsätta med kursen så behöver ni inte betala fullt pris. För varje elev som avbryter kursen kommer vi endast att ta ut en fast avgift på 6 000 baht minus redan betalda handpenning så länge som vi blev informerad på samma dag före kl. 17:00.

Vår garanti

Safety, quality, fun

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt