PADI Rescue Diver Kurs Phuket

PADI Rescue Diver Kurs Phuket

Varaktighet Tre dagar
Tillgänglighet Varje dag
Lägsta ålder 12 år gammal
Inträde dykcertifikat Advanced Diver
Simkunnig Ja
Instruktion Privat

Kursöversikt

På bara några dagar kan du lära dig att bli en mer självständig dykare och hjälpa andra när problem uppstår.

Förkrav

För att delta i denna kurs måste alla elever ha följande:

 • Advanced Open Water diver.
 • Intyg av aktuell första hjälpen utbildning (t.o.m. HLR). Om du inte har det, måste du ta vår Emergency First Responder-kurs. Mer information finns på vår webbsida avsnitt om Emergency First Responder.
 • Loggade minst 20 dyk.

PADI Dykkurs Phuket

Med några enkla steg kan du få uppleva det underbara marina livet Phuket har att erbjuda, samtidigt som du får ett dykcertifikat för livet.

Steg Att göra
Självstudie Innan kursstart, tittar på rescue video online och svarar kunskapskontroll frågor.
Dag Ett Börjar med att slutföra teori avsnitt vid poolen. Detta bör ta cirka 1 timme, vilket innebär att du kommer att få resten av dagen att praktisera 10 toppräddningsteknik i poolen för att förbereda dig grundligt för framtida räddningsscenarier. Övningarna är bl.a. hur man hanterar en panikdykare, letar efter en saknad dykare, ta upp en medvetslös dykare och mun-mot-mun metoden i vattnet.
Dag Två Fortsätt att öva räddningsteknik men den här gången antingen vid Kata Beach (om förhållanden är okej) eller från en dykbåt. Under dagen repeterar alla färdigheter i havet.
Dag Tre Förvänta det oväntade på den sista kursdagen, antingen vid stranden eller från en dykbåt. För att testa dina räddningsteknik kommer du att bli utsatt för några slutliga räddningsscenarier.

Självstudie före kursen

Om det går att undvikas, vill ingen sitta i ett klassrum på semester. Det är därför så fort det blev möjligt att lära sig dykteori online, bestämde vi oss för att erbjuda våra elever chansen att slutföra det mesta av studien före kursen. Vilket ger oss nästan en hel dag i poolen med att hjälper dig bli van vid att vara under vattnet och lära dig nödvändiga dyktekniker, istället för att tillbringa halva dagen bakom ett skrivbord. Detta leder till en bekvämare, säkrare och rolig upplevelse för våra gäster utan extra kostnad.

Simkunnighet/Fysisk kondition

Eftersom så många av övningarna handlar om att simma mot och bogsera räddningsoffer, ska alla elever ha bra simförmåga och en rimlig nivå av fysisk kondition.

Tre bra anledningar att dyka med oss

Med så många val av vem du ska dyka med i Phuket, varför oss? Här är tre goda skäl:

 • Säkerhet: Detta bör vara den högsta prioritet för alla dykare, varje gång, var som helst, särskilt på en ny plats. Tillsammans har vi mer än 30 års dykerfarenhet i Phuket med utmärkt säkerhet meritlista. Detta beror på vår omfattande erfarenhet av dykning i allmänhet men också på grund av vår lokala kunskap. Vi fokuserar oss främst på att förhindra problem så du kan få bekymmerfria dyk.
 • Kvalitet: Vi grundade Sharkey Scuba i Phuket för att vi kände att vi inte kunde erbjuda våra gäster den kvalitetsnivå vi ville när vi jobbade för de större dykbolagen. Vi vill vara kända för vår personliga service, så vi var det första dygbolaget i Phuket som erbjuder dykkurser med endast privata lektioner. Vi fortsätter att göra detta och förbli små istället för att ge upp på våra principer och tjäna mer pengar.
 • Kul: Du dyker inte för att du blir tvingad till. Du dyker för att ha kul. Vi också! Det finns ingenstans på denna planet vi vill vara än undervatten. Vi blir aldrig uttråkad av att vara omringade av fisk. Om vi kan hjälpa dig att ha lika roligt med dykning som oss så kommer det troligen att vara den bästa upplevelsen av din tid i Phuket!

Våra recensioner

Trip Advisor
Sharkey Scuba Reviews

Trip Advisor's "Hall of Fame"!

Läs mer

Facebook
Sharkey Scuba Reviews

Endast 5 stjärniga recensioner.

Läs mer

Google
Sharkey Scuba Reviews

Mer 5 stjärniga recensioner.

Läs mer

Varför PADI?

Det finns ett antal olika dykorganisationer som erbjuder dykcertifieringar, men PADI-träning är utan tvekan bäst. Studieteknik innefattar att se, att läsa och att göra. Studiematerial och kursprogram är tydliga och enkla att förstå, vilket är varför även om du kan hitta billigare kurser någon annanstans är PADI helt överlägset den största dykorganisationen i världen!


Privatlektion

För att vi ska kunna ge dig den tryggaste och bästa dykupplevelsen erbjuder vi endast privat undervisning för alla våra dykningskurser i Phuket. Läs om hur detta gynnar dig här.

Bokningsrabatter online

Bokningsrabatter online på mellan 5% och 20% är tillgängliga för alla kurser beroende på antal studenter. Villkor gäller.

Dykare/Snorklare

Certifierade dykare och snorklare är välkomna att följa med på resan också. Om dykare dyker tillsammans med eleverna, kan dykare få 10% rabatt på standardpriset. Priserna finns på vår Phuket Dykresor avsnitt här.


Program Priser

BRONS

Stranddyk
Tre Dagar

 • Normal Pris: 14 400 baht per elev
 • **SPECIAL ONLINE PRIS**
 • 1 elev: 13 680 per elev
 • 2 elever: 12 240 baht per elev
 • 3+ elever: 11 520 baht per elev

SILVER

Strand/båtdyk
Tre Dagar

 • Normal Pris: 16 400 baht per elev
 • **SPECIAL ONLINE PRIS**
 • 1 elev: 15 580 baht per elev
 • 2 elever: 13 940 baht per elev
 • 3+ elever: 13 120 baht per elev

GULD

4 båtdyk
Tre Dagar

 • Normal Pris: 18 400 baht per elev
 • **SPECIAL ONLINE PRIS**
 • 1 elev: 17 480 baht per elev
 • 2 elever: 15 640 baht per elev
 • 3+ elever: 14 720 baht per elev

PLATINUM

5 båtdyk
Tre Dagar

 • Normal Pris: 19 400 baht per elev
 • **SPECIAL ONLINE PRIS**
 • 1 elev: 18 430 baht per elev
 • 2 elever: 16 490 baht per elev
 • 3+ elever: 15 520 baht per elev

Obs! På grund av väderförhållandena är Brons/Silverpaket endast tillgängliga mellan slutet av oktober och slutet av april.


Vad ingår (inga dolda extraavgifter)

Item Brons Silver Guld Platinum
Privat undervisning
PADI Rescue Diver Manual
PADI cetifikats kostnad
Destination Kata Beach Kata Beach/Racha Yai Racha Yai Racha Noi/Yai
Båtresa
Hotelltransport*
Frukost/Lunch
Te/Kaffe/Vatten
Dykutrustning
Dykförsäkrin

*Gratis transport ingår endast för båtturer. Gratis transfer till/från hotell är från följande städer: Chalong, Kamala, Kata, Karon, Patong, Rawai. Upphämtning utanför dessa områden kan ordnas för en liten extraavgift. Priserna finns tillgängliga på begäran.

Dykplatser

Kata Beach

Ett fint, litet korallrev med en mängd hårda koraller och massor av färgglada fiskar.

Läs mer
Racha Yai Ö

Generellt bra sikt, underbart marint liv med dyk i skyddade vik områden.

Läs mer
Racha Noi Ö

En bra blandning av olika varianter landskap / marina liv där större vilda djur kan ses, bland annat sköldpaddor.

Läs mer