PADI Scuba Dykare Kurser i Phuket

Ett Två Dagars Dyk Äventyr

Om du aldrig dykt tidigare eller enbart dykt under uppsikt av en dyk instruktör är det här chansen för dig att lite mer självständigt. Från att vara nybörjare till en certifierad PADI Scuba Diver inom två dagar. Med den här certifieringen får du i framtiden dyka till ett djup på 12 meter med en Dive Master eller instruktör som dykpartner.

Kursen i Sig Själv

För studier

Innan kursen startar ska du titta på PADI`s Open Water Dyk DVD på ditt hotell i förberedelse till kursen. Vi tillhandahåller DVD spelare, PADI`s dyk DVD och PADI Open Water manual- allt levereras till ditt hotell. För studierna kräver ungefär två timmars studie tid.

Dag Ett

På en restaurant med en pool precis vid sidan om går du igenom vad du har sett på DVD´n med din privata instruktör och läser i PADI´s Open Water manual.

Sen är det dags att ge sig ner i vattnet. Vi gör de första dyk övningar i en pool designad för bland annat dyk kurser. Vi börjar på grunt vatten och går senare lite djupare. Simma runt i poolen och bekanta dig med undervattensvärlden på ett säkert och avslappnat sätt.

Dag Två

Dags för att ge sig ut i havet. Njut av den första dagen utav två och upptäck revet vid den vackra ön Racha Yai. Under de två första dyken går vi igenom övningarna vi övat i poolen dagen innan. Du får även simma runt och utforska undervattensvärlden med din privata instruktör vid din sida hela tiden för din säkerhets skull.

En Heldag Ute

Day trip diving boat to Racha Yai island, Phuket

Kurs dyken gör vi från en dykbåt. Båt turen i sig själv är en heldag ute på en stor, modern och bekväm båt med ett soldäck och ett stort luft konditionerat rum. Transfer till och från båten är inkluderat. På väg ut från hamnen kan du njuta av en den fantastiska utsikten och äta en nylaga frukost innan det verkliga äventyret börjar. Lunch är också inkluderat och består av snack på vägen hem.

Racha Yai Ön

Western clownfish

Racha Yai ön är en perfekt plats för nybörjare. Där finns många lugna vikar för lätt dykning, sikten undervattnet är vanligtvis väldigt bra och du hittar mycket marint liv. Runt korall reven hittar du olika sorters koraller, tvättsvamp och fiskar. Färglada papegojfiskar , exotiska drakfiskar, sjöstjärnor, sjö gurkor och mycket mer kommer du att få se. Om du har tur kan du till och med få se en sköldpadda eller en haj. Vad du än kommer att se så kommer du för säkert få många fina minnen och en vilja att dyka igen så fort du kan.

Kolla in vår Racha Yai Dyk Plats sida för full beskrivning om dykningen och vårt Racha Yai foto galleri för att få en idé om vad du kan få se.

Pris

Inkluderar

*Transfer utanför Kata, Karon och Patong kan ordnas för en liten tilläggsavgift.

Vår garanti

Safety, quality, fun

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt