Scuba Dykare Upgrade Kurser i Phuket

Ett Två Dagars Dykäventyr

Om du nyligen har avslutat din PADI Scuba Diver och nu vill bli en fullt certifierad PADI Open Water är detta kursen för dig. Inom två dagar kan du att vara klar med kursen, där vi även friskar upp minnet angående de viktigaste kunskaperna från din föregående kurs . När du är klar med denna kurs får du i framtiden dyka till ett max djup på 18 meter med vem som helst som också är en certifierad dykare. Öppen för alla som är tio år eller mer.

Kursen I Sig Själv

Dag Ett

Dag Två

En Heldag Ute

Day trip diving boat to Racha Yai island, Phuket

Kurs dyken gör vi från en dykbåt. Båt turen i sig själv är en heldag ute på en stor, modern och bekväm båt med ett soldäck och ett stort luft konditionerat rum. Transfer till och från båten är inkluderat. På väg ut från hamnen kan du njuta av en den fantastiska utsikten och äta en nylaga frukost innan det verkliga äventyret börjar. Lunch är också inkluderat och består av snack på vägen hem.

Racha Yai Ön

Western clownfish

Racha Yai ön är en perfekt plats för nybörjare. Där finns många lugna vikar för lätt dykning, sikten undervattnet är vanligtvis väldigt bra och du hittar mycket marint liv. Runt korall reven hittar du olika sorters koraller, tvättsvamp och fiskar. Färglada papegojfiskar , exotiska drakfiskar, sjöstjärnor, sjö gurkor och mycket mer kommer du att få se. Om du har tur kan du till och med få se en sköldpadda eller en haj. Vad du än kommer att se så kommer du för säkert få många fina minnen och en vilja att dyka igen så fort du kan.

Kolla in vår Racha Yai Dyk Plats sida för full beskrivning om dykningen och vårt Racha Yai foto galleri för att få en idé om vad du kan få se.

Pris

Inkluderar

*Transfer utanför Kamala kan ordnas för en liten tilläggsavgift.

Vår garanti

Safety, quality, fun

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt