PADI Dyk Kuser, Phuket Privat Undervisning

Vad är Privat Instruktion

Under en dykkurs är det vanligt att man är upptill 8 deltagare, ofta folk som man inte känner sen tidigare och bara en instruktör. Sharkey erbjuder dig/dina vänner eller din familj en egen instruktör som ser efter dig/er.

Fördelarna

Om du lär dig dyka för första gången eller har dykt tidigare så har dykning med privat instruktör många fler fördelar än att dyka i en större grupp som till exempel säkerhet, kvalitet och nöje. Läs härnedan för mer information om fördelarna med privat instruktör.

Säkerhet

Många PADI kurser tillåter upp till 8 elever per instruktör. Att hålla reda på 8 elever och se till deras säkerhet kan ibland vara mycket för en enda instruktör. Med en privat instruktör som kan koncentrera sig på bara dig blir det lättare att hjälpa till och förhindra eventuella problem som kan dyka upp.

Kvalitet

I en stor grupp går mycket av tiden ut på att titta på när dina gruppkamrater utför övningar, när du i själva verket själv vill öva på de olika uppgifterna. Med en privat instruktör gör du färdigt grundövningar i din egen takt och ändå ha gott om tid att öva på det du har fått lära dig. Med dig som enda eleven kan instruktören också finslipa dina kunskaper istället för att bara lära dig grund kunskaperna.

Skoj

Vi dyker för en saks skull att ha kul! I en grupp situation kan det bli att du inte får dyka så mycket mer än att titta på när dina kamrater utför övningarna. Du kan också känna dig stressad att klara övningar som du kanske hade behövt lite mer tid till. Med en privat instruktör handlar allt om Dig! Gör övningarna i din egen takt. Det får dig att känna dig mer bekväm och avkopplad genom kursen och det ger dig mer tid under dina kurs dyk att utforska den fascinerande undervattens världen - slutligen mer skoj!

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt