PADI Refresher Kurser i Phuket, Thailand

Anna acting cool!

En Dags Dyk Äventyr

Om du redan är en certifierad dykaren men inte dykt på ett tag ger denna kursen dig möjlighet att friska upp dina dyk kunskaper. Under kursen som är en dag lång får du svara på några frågor för att bedöma hur mycket du behöver friska upp. Du får också göra ett par övningar före de två dyken vi sen ska göra vid den exotiska ön Racha Yai. Den här kursen rekommenderas för alla som inte har dykt sen sex månader tillbaka eller längre.

Kursen

Din dag ute på havet kommer se ut som följande:-

En Heldag Ute

Day trip diving boat to Racha Yai island, Phuket

Kurs dyken gör vi från en dykbåt. Båt turen i sig själv är en heldag ute på en stor, modern och bekväm båt med ett soldäck och ett stort luft konditionerat rum. Transfer till och från båten är inkluderat. På väg ut från hamnen kan du njuta av en den fantastiska utsikten och äta en nylaga frukost innan det verkliga äventyret börjar. Lunch är också inkluderat och består av snack på vägen hem.

Racha Yai Ön

Western clownfish

Racha Yai ön är en perfekt plats för nybörjare. Där finns många lugna vikar för lätt dykning, sikten undervattnet är vanligtvis väldigt bra och du hittar mycket marint liv. Runt korall reven hittar du olika sorters koraller, tvättsvamp och fiskar. Färglada papegojfiskar , exotiska drakfiskar, sjöstjärnor, sjö gurkor och mycket mer kommer du att få se. Om du har tur kan du till och med få se en sköldpadda eller en haj. Vad du än kommer att se så kommer du för säkert få många fina minnen och en vilja att dyka igen så fort du kan.

Kolla in vår Racha Yai Dyk Plats sida för full beskrivning om dykningen och vårt Racha Yai foto galleri för att få en idé om vad du kan få se.

Pris

Inkluderar

*Transfer utanför Chalong, Kata, Karon, Patong och Kamala kan ordnas för en liten tilläggsavgift.

Itinerary (all times are approximate)

Turtle at Bungalow Bay, Racha Yai island

Additional Dive Options

If you would like an extra dive for your Refresher program then we also offer additional dive options with 3 dives at either Racha Noi and Yai Islands OR Phi Phi Islands as follows:

Approximate return times from the above trips to the departure pier are as follows:

Vår garanti

Safety, quality, fun

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt