Dyk Packet Phuket och Phi Phi, Thailand

1st october 2013 till 30th september 2014

Om du funderar på att tillbringa ett par dagar eller mer med dykning runt Phuket och Phi Phi ska du kolla in våra specialpakets erbjudande nedan på MV Asia II dagsutflykt fartyg.

Guiding Service

Professional guides are provided by Sharkey Scuba for all divers. Diving is in groups of generally 4 divers per guide. If you would prefer your own personal guide then we do offer a private guiding service. For more details check out our Private Guiding Section.

MV Asia II

MV Asia II, Phuket

Som ett av de största dagsutflykt fartygen som utgår från Phuket, är MV Asia II en utmärkt rymlig båt. Förmodligen den bäst organiserade båten i Phuket. De vänliga och effektiva personalen ser till att din resa blir avslappnad och rolig! Kombinera detta med god mat, trevliga faciliteter och du är garanterad en fantastisk dag.

Nedre Däck

Nedre däck består av kaptenens hytt, lounge och dyk däck. Den omfattande loungen har bekväma sittplatser, TV och DVD-spelare. Det finns färskt dricksvatten samt te, kaffe och varm choklad. Det finns också ett antal rev guider tillgängliga för användning med personal till hands för att hjälpa dig att identifiera de där ovanliga djuren.

Två rymliga badrum i europeisk stil finns vid sidan av loungen med modern toalett, handfat, en varmvatten dusch och till och med en spegel! Längst bak i båten finns dyk däcket med gott om plats för att lätt kunna ta på sig sin utrustning och en låg plattform för lätt ta sig in i vattnet. Det finns även två urinarer för män så att trängsel kan undvikas innan dyken.

Övre Däck

Övre däck är uppdelat i två områden. Den främre delen är en inne lounge där mat serveras till lunch och även middag på 3 dyks dagar. Det finns också möjligheter till färskt dricksvatten samt te, kaffe och varm choklad. Bakre delen är en täckt uteservering med gott om sittplatser för alla. Detta är ett bra ställe att koppla av på 3 dyks dagar samtidigt ha middag och titta på de vackra Phuket solnedgångarna. Smörgåsar och färska frukter serveras hela dagen i detta område. Här finns också en kylbox med läsk och öl till salu.

Dyk Detaljer

Dyken tar upp till en timme (om max tid för direktuppstigning och luftförbrukningen tillåter) i motsats till den vanliga dyktiden på max 50 minuter med de flesta andra Phuket dykbåtar. Detta ger dig mer tid att utforska Phukets och Phi Phis underbara rev. Ytintervallen är också i allmänhet minst 1 timme och 30 minuter från det att den sista dykgruppen kommer till ytan, i stället för den normala en timme lång, vilket ökar din säkerhet. Gruppstorlekarna är i allmänhet begränsade till maximalt 4 dykare per guide.

Shark Point, Phuket

Dyk Paket

Schema/Priser

Dag Destination Antal Dyk Dykaren Pris Avgår Åter
måndag Racha Noi/Yai 3 dyk 3,900 baht 09:00 19:00
tisdag Phi Phi 3 dyk 3,900 baht 09:00 19:30
onsdag King Cruiser 2 dyk 3,400 baht 09:00 17:00
torsdag Racha Noi/Yai 3 dyk 3,900 baht 09:00 19:00
fredag Phi Phi 3 dyk 3,900 baht 09:00 19:30
lördag Racha Yai 2 dyk 3,400 baht 09:00 17:00
söndag Phi Phi 3 dyk 3,900 baht 09:00 19:30

Icke dykare pris : 50%

Ingår Inte Inkluderat
Transfer från/till hotellet (Kata/Karon/Patong)*
Lätt frukost och lunch
Vatten, te, kaffe, frukt och snacks
Professionell dyk guide
Hyra av dykflaska och vikter
Uthyrning av dykutrustning
Personliga försäkringar
Läskedrycker och alkoholdrycker
 
   

*Transfer utanför Kata, Karon och Patong kan ordnas för en liten tilläggsavgift .

Uthyrning av utrustning

Kontakta oss för priser på enskilda uthyrning artikel.

Bokning

För bokning eller mer info fyll i formuläret för informationsförfrågan.

Sista-minuten Liveaboards

Thailand liveaboard

Upp till

40% rabatt


Rabatt på dykkurser

PADI student

Boka online,

upp till

20% rabatt


Hyr utrustning

Equipment rental discount

Flerdagars hyra,

upp till

20% rabatt


Rabatt på Liveaboards

Whale shark

Boka i förväg,

upp till

15% rabatt


Liveaboards 2014/15

Manta ray

Priser och schema

för 2014/2015