Scuba Dykning Kurser Phuket

Dykning i Phuket

PADI Dykkurser Karon

Vad du än vill studera under ditt liv är det vettigt att lära dig med lärare som är experter inom sitt område. Lika viktigt är att undervisas av någon som är passionerad och entusiastisk över vad de lär ut.

Inte nog med att vi (Oui och Iain) har tillsammans mer än 30 års dykerfarenhet, men vi älskar också det vi gör och anser det vara ett privilegium att dela den här kärleken med så många som vi kan. Oavsett om du vill uppleva den fantastiska undervattensvärlden för första gången eller om du är en väldigt erfaren dykare, känner vi att vi har mycket att erbjuda dig. Passion, tålamod och grundighet är våra huvudsakliga egenskaper plus att ha kul!!

Läs vidare för att få reda på det brett utbud av kurser och ämnen du kan uppleva under din drömsemester i Phuket. Vi hoppas att du väljer att dela din tid med oss.

Grundkurser

Grundkurser

Det finns många olika alternativ för dem som vill dyka för första gången. Valet kan bero på ett antal olika faktorer, inklusive semestertid, komfort i vatten och ens budget. Oavsett vilken kurs du väljer garanterar vi att det kommer att undervisas av någon som älskar att dyka och dela sina kunskaper med dig på en tålmodig och lugn sätt. Detta kommer att bidra till att hålla dina stressnivåer låga och njutningsnivåer höga, allt sker under din privat instruktörs tillsyn.

Läs mer

Advanced Dykkurser Phuket

Advanced Dykkurser

Om du är redan certifierad PADI Open Water Diver eller motsvarande är nästa steg antingen att göra PADI Adventure Diver eller Advanced Open Water Diver kursen. Utvidga ditt kunnande, förtroende och din erfarenhet, men ta även bort djupgränseregler som en Open Water Diver. Genom att ta djup äventyrsdyk kan du känna på hur det känns att befinna sig på 18-30 meters djup samt besöka dykplatser som är annars otillgängliga och också öka din försäkringsskydd.

Läs mer

Emergency First Responder/Rescue diver kurs Phuket

EFR/Rescue Dykkurser

Vi har alla råkat ut för stora och små skador och blåmärken. Tyvärr kommer vi också att antingen bevittna eller vara direkt involverade i en olycka eller allvarlig problemläge. Att lära dig förebygga och hantera problemsituationer under och ovan ytan kan vara ovärderligt. Med rätt utbildning kommer du att veta hur du ska agera om olyckan trots allt är framme. Vi kan eventuellt även rädda någons liv. Därför är Emergency First Responder and Rescue Diver kurser mycket användbara.

Läs mer

Specialty dykkurser Phuket

Specialty dykkurser

Det finns massor av olika PADI specialkurser. Med PADI's olika specialkurser kan du lära dig mer om just det du tycker är allra roligast med dykning. För vissa är det spänningen att upptäcka och penetrera ett nytt vrak. För andra är det inspelning av alla de speciella ögonblicken på sina undervattenskameror. Vissa vill förbättra sina dyknings färdigheter och samtidigt vill utföra ett aktivt miljöskydd. Vi har många specialkurser tillgängliga för att hjälpa dig utforska dina intressen och förbättra dina dykupplevelser.

Läs mer

Uppfräschningsdyk Phuket

Uppfräschningsdyk

Om du är certifierad dykare men har inte dykt på ett tag, ge detta programmet dig en bra möjlighet att uppdatera dina dykkunskaper och skickligheter med enklare teorigenomgång innan du hoppar ner i vattnet och övar på det du känner behöver repeteras. Därefter kan du dyka och njut av två eller tre dyk på de fantastiska dykplatserna i Phuket eller Phi Phi. Denna kurs rekommenderas för alla som har inte dykt på sex månader eller längre.

Läs mer

PADI Divemaster kurs Phuket

Divemaster Kurs

PADI Divemaster kursen är ett viktigt steg i ditt dykliv som tar dig från rekreationell till professionell nivå. Det är ett utmärkt tillfälle för dem som vill börja en karriär inom dykning eller för dem som vill utöka sina teoretiska kunskaper och förbättra dykfärdigheter. Under denna kurs lär du dig många aspekter av att vara en dykprofessionell, vara aktiv som dykguide och hjälper till i utbildningen av elever.

Läs mer