Scuba dykning i Phuket, Thailand
PADI Dykcenter Karon

Scuba Dykning i Phuket

Med 30 års erfarenhet inom utbildning och scuba dykning i Phuket är Sharkey Scuba det främsta valet för ditt dykäventyr. Sedan år 2002 har det gifta paret (och dykteamet): Oui (svenk/thailändska) och Ian (brittisk) utforskat det lokala vattnet och levt drömmen!

Att vara undervatten är vad vi (Iain och Oui) älskar över allt annat och något som vi vill göra så ofta som möjligt. Vi älskar att dela vår entusiasm och undervatten upplevelser med alla våra elever och certifierade dykare. Vi förstår att din semestertid är dyrbar och vi försöker göra allt för att ge dig inte bara den bästa upplevelsen av din semester men kanske till och med ditt liv!


**Coronavirus Phuket update** - Due to the COVID-19 virus, all scuba diving trips from Phuket are running on a "request" basis. Now is a great time to dive here as we are currently offering great discounts off all dive trips and courses for any diving until end of October 2020. Prices are also on a "request" basis for the time being. If you are interested in scuba diving trips or learning to dive with us please contact us through our website, by phone (WhatsApp, LINE, WeChat) or social media (Facebook, Instagram) as we will continue to keep our office closed for the near future.

Våra tjänster

scuba dykning kurser i Phuket, Thailand

Dykkurser

Från den absoluta nybörjaren till de som vill bli professionella. Vi erbjuder ett stort utbud av PADI dykkurser i Phuket genom vårt registrerade dykcenter. Du kommer att få lära dig att dyka med en erfaren instruktör privat. Vilken kurs du än väljer så garanterar vi hög nivå av undervisning som sker i en säker miljö.


Visa detaljer

scuba dykresor i Phuket, Thailand

Phuket Dykresor

Besök lokala dykplatser och upplev underbart marint liv och undervattenslandskap. Stora, moderna och bekväma dykbåtar kan transportera dig till en annan värld av bergformationer, färgrika koraller, stora grupper av fiskar och även fantastiska vrak!


Visa detaljer

Similans Islands liveaboard resor frön Phuket, Thailand

Thailand Liveaboards

Med den världsberömda dykdestinationen - Similanöarna bara en kort bilresa bort så kan du unna dig själv till ett äventyr att minnas för alltid! Fantastiska landskap och stora mängder fiskar garanteras samt besök av Manta och valhaj emellanåt. Välj mellan budgetnivå eller lyxiga båtar, alla garanterar underbar thailändsk gästvänlighet och service.


Visa detaljer

Vårt företag

PADI Dykcenter Karon

Titta på vår Intro-video för att lära känna oss och vad vi kan erbjuda dig när du dyker i Phuket med oss. Vi är säkra på att du kommer att vara mer än nöjda med våra tjänster.

Dykfamilje i Phuket

Vi är ett familjeägt dykföretag som tycker om att ta andra familjer ut och dyker med oss. Kolla in videon av vår dotter på sin 8-årsdagen gör första dyk med en kompis!

Att ta hand om våra rev

Phukets korallrev är landets pärla. Skydda, städa, bygga om - vad vi kan göra för att hjälpa till. Våra rev är vårt liv.

Våra betyg

Trip Advisor reviews for Sharkey Scuba in Phuket, Thailand

Trip Advisor

Hall of Fame 2019!


Läs recensioner

Facebook reviews for Sharkey Scuba in Phuket, Thailand

Facebook

Endast 5 stjärniga recensioner.


Läs recensioner

Google reviews for Sharkey Scuba in Phuket, Thailand

Google

Mer 5 stjärniga recensioner!


Läs recensioner