EFR/Rescue Kurser

Scuba Dykning Kurser Phuket

EFR/Rescue Diver Kurser Phuket

Vi har alla råkat ut för stora och små skador och blåmärken. Tyvärr kommer vi också att antingen bevittna eller vara direkt involverade i en olycka eller allvarlig problemläge. Att veta hur man förebygga och hantera problemsituationer kan vara ovärderligt.

Med rätt utbildning kommer du att lära dig hur du ska agera om olyckan trots allt är framme. Vi kan eventuellt även rädda någons liv. Därför är Emergency First Responder och Rescue Diver kurser mycket användbara.

Framåt tänkande och bra teknik är nyckeln till en lyckad räddning. Dessa är omöjligt att lära sig från enbart video eller bok. Med över 15 års erfarenhet av lärar ut dessa kurser, kan vi hjälpa dig att behärska dessa förmågor på kort tid. Vi kommer att vara rigorösa och tuffa under träningen men det är nödvändigt för att du ska vara redo på det värsta.

**Dessa kurser handlar om att rädda liv. Välj mycket erfarna instruktörer som också noggrant kommer att lära dig hur.**

Emergency First Respronder Course Phuket

Emergency First Responder

Emergency First Responder kursen är en erkänd kurs världen över som lär dig hur man ger primär (livshotande) och sekundärvård. Från hjärt-lungräddning till bandagering, som kommer säkert till nytta i framtiden.

Läs mer

PADI Rescue Diver Kurs Phuket

PADI Rescue Diver

Rescue Diver kursen är nästa steg för dem som regelbundet dyker att gå från förmågan att ta hand om sig själv till förmågan att förhindra problem och ta hand om andra. Förutom möjligheten att rädda liv, i generellt sätt kommer det att hjälpa dig att känna dig trygg och säker på dina dyksemester.

Läs mer

Refresher course for Rescue divers

Rescue Refresher Kurs

Att veta hur man hjälper och räddar en annan dykare är en utmärkt skicklighet att behärska. Men som med många saker i livet om du inte använder dem så glömmer du dem. Att bibehålla dessa färdigheter är av största vikt. Om du är redan en Rescue Diver men behöver fräscha upp dina tekniker är den här kursen för dig.

Läs mer