Emergency First Response

Scuba Dykkurser Phuket

Emergency First Response Kurs Phuket

VaraktighetEn dag
TillgänglighetVarje dag
Lägsta ålder10 år gammal
InstruktionPrivat

Kursöversikt

Emergency First Response-kursen hjälper dig att bygga förtroende för att ge vård när du möter en medicinsk nödsituation. Deltagarna lär sig och praktiserar samma patientvårdstekniker och principer som används av medicinsk personal. Vår Emergency First Response-kurs täcker HLR och första hjälpen för vuxna plus användning av syre vid nödfall. Kurser är specifikt utformade för att uppfylla nationella och internationella standarder för HLR och första hjälpen på arbetsplatsen.

Med några enkla steg, lära dig färdigheter som kan rädda någons liv.

StegAtt göra
EttFöre kursen titta på Emergency First Responder-videon online innan du anländer till Phuket ELLER i ditt hotellrum. Läs igenom Emergency First Responder-manualen och svara på kunskapskontroll frågor för att förbereda dig på den första dagen på din kurs.
TvåI den avslappnade miljön på vårt kontor börjar du med att diskutera med din instruktör vad du såg på Emergency First Response video och läste i manualen.
TreBörja implementera all teori du har lärt dig. Först kommer din instruktör att prata igenom och demonstrera alla färdigheter i den ordning du kommer att använda dem i ett olycksscenario. Sedan är det din tur.
FyraFortsätt med rollspel och se hur du klarar av att hantera några påhittad olycksscenarier. Avsluta med en liten exam för att förstärka dagens arbete.

Privatlektion

För att vi ska kunna ge dig den bästa inlärnings upplevelsen erbjuder vi endast privatundervisning för alla våra kurser i Phuket.

Bokningsrabatter online

Bokningsrabatter online på mellan 5% och 20% är tillgängliga för alla kurser beroende på antal studenter. Villkor gäller.

Kurspris

Priser

  • Standardpris: 4 900 baht per elev
  • 1 elev: 10% rabatt online = 4 410 baht per elev
  • 2 elever: 15% rabatt online = 4 165 baht per elev
  • 3 eller fler elever: 20% rabatt online = 3 920 baht per elev

Vad ingår

  • Privat undervisning.
  • EFR deltagare manual för varje elev
  • Certifikats kostnad