Privat Lektion Phuket

Scuba Dykkurser i Phuket

Privat Scuba Dykning Lektion Phuket

Under en dykkurs är det vanligt att man är upptill 8 deltagare, ofta med främlingar och bara en instruktör. Här på Sharkey Scuba kände vi att vi kunde inte erbjuda en tillräckligt hög kvalitet undervisning under dessa förhållanden. Därför, när vi startade, bestämde vi oss för att erbjuda alla elever en privat instruktör för att ta hand om dig, din vän och din familj. Om det finns fler än fyra personer i din grupp så lägger vi till en extra instruktör för att hjälpa till. Vi är väldigt stolta över det faktum att vi var det första företaget i Phuket att erbjuda alla kurser endast med privat instruktion.

Fördelarna

Det finns stora fördelar med privat lektioner istället för gruppkurser, oavsett om du dyker för första gången eller för att utöka din dykupplevelse. Detta kan sammanfattas enligt följande: säkerhet, kvalitet, skoj! Läs vidare om fördelarna.

Säkerhet

Många PADI kurser tillåter upp till åtta elever per instruktör. För en instruktör, att hålla ett reda på 8 elever samtidigt, kan vara en omöjlig uppgift. Med privat instruktion har du en instruktör nära din sida hela tiden och fokuserar bara på dig, och är därför redo att hjälpa till att förhindra eventuella problem.

Kvalitet

I en stor grupp, spenderar du mycket av din tid tittar på dina gruppkamrater utför övningar, när du i själva verket kan spendera tiden göra dem. I en privat lektion, kan du slutföra grundövningarna i din egen takt och fortfarande har gott om tid kvar till att öva och finjustera det du har lärt dig. Dessutom, eftersom de bara har fokus på dig, kan din instruktör spendera tid förbättra dina färdigheter i stället för att bara se till att du kan göra grunderna.

Skoj

Vi dyker med huvud anledning - att ha kul! I en grupp, kan du upptäcka att du faktiskt inte få mycket dyktid alls, eftersom mestadels av din tid spenderas titta på dina gruppkamrater utför övningarna. Du kan också känna dig stressad att skynda dig igenom övningarna, men behövde mer tid att behärska dem orsakar obehag och stress. Med en privat lektion, handlar allt om dig. Gör nödvändiga övningarna i din egen takt, inte gruppens takt och dyka sedan. Detta gör att du kan känna dig mer bekväm och avslappnad under hela kursen och ger dig mer tid på dina dyk till att utforska den fascinerande undervattensvärlden, som är förmodligen anledningen till att du för det första bestämde dig att dyka!